ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΞΕΝΙΑ στο Αργοστόλι
-

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019 που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς, μεγάλη Συναυλία με τoν ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ LIVE

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019
ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΞΕΝΙΑ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

έναρξη 21.30

Προπώληση : 13€  Πόρτα : 15€

Καλοκαίρι χωρίς συναυλία Μαραβέγια δεν γίνεται. Και το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο για όλη την Ελλάδα. Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοίμασε μια ακόμα σειρά συναυλιών στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας. Και είναι συναυλίες ρεφενέ…
Πού τι σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά.

Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.
Σε αυτό το “μεγάλο”, ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς.

Την μουσική της χαράς. Ε κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια.

Και πολλά πολλά “Μικροπράγματα” θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.
Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Πληροφορίες
Ημερομήνια:
Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019
Ώρα:
21:30
Τοποθεσία:
ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΞΕΝΙΑ στο Αργοστόλι
E-mail:
argostolitheatre@ yahoo.gr
Επικοινωνία:
2671025600
Είσοδος:
Προπώληση : 13€  Πόρτα : 15€
Τοποθεσία
Φωτογραφίες