Συναυλία με το Γεράσιμο Ανδρεάτο
Πλατεία Πόρου
-

Ελειός-Πρόννοι, ΠΟΡΟΣ, Σάββατο 3 Αυγούστου, στην πλατεία του Πόρου ώρα: 9.30μμ. Στο κλείσιμο των εκδηλώσεων Βραδιές Λαϊκού Πολιτισμού η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & η Δ.Κ. Πόρου, διοργανώνουν συναυλία με τον δημοφιλή Κεφαλονίτη ερμηνευτή  ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΝΔΡΕΑΤΟ & την πενταμελή ορχήστρα του, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και στόχο την προβολή και προώθηση του μουσικού πολιτισμού, του τόπου μας. Συνδιοργάνωση   με την ΠΙΝ-Π.Ε. Κεφαλληνίας.

Κάθε βράδυ εκθέτες παρουσιάζουν τα προϊόντα & τις δημιουργίες τους και ταυτόχρονα διεξάγονται πολιτιστικά δρώμενα. Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής με τα χορευτικά τους, η Φιλαρμονική Ελειού Πρόννων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Κώστα Φραντζή,  η Χορωδία & Μαντολινάτα Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη
Καλογηρά, συναυλία με το τοπικό συγκρότημα Rewind the Band, αλλά και Βαρκαρόλα με τους αδελφούς Καραβιώτη και η μεγάλη συναυλία στο κλείσιμο των εκδηλώσεων με τον Κεφαλλονίτη ερμηνευτή Γεράσιμο Ανδρεάτο, θα μας συντροφέψουν τις καλοκαιρινές γιορτινές βραδιές στην πλατεία του Πόρου. Οι εκδηλώσεις γίνονται με την συνδιοργάνωση της Δ.Κ. Πόρου, της ΠΙΝ-ΠΕ Κεφαλληνίας και της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Πληροφορίες
Ημερομήνια:
Σάββατο 3 Αυγούστου 2019
Ώρα:
21:30
Τοποθεσία:
Πλατεία Πόρου
E-mail:
argostolitheatre@ yahoo.gr
Επικοινωνία:
2671025600
Τοποθεσία
Φωτογραφίες