Η Ευρωπαϊκή γιορτή της Μουσικής στο Αργοστόλι!
Πεζόδρομος Παναγή Βαλλιάνου
-

21η Ιουνίου: η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και η αφορμή εδώ και 20 χρόνια, χιλιάδες ερασιτέχνες, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ζωντανά την μουσική σε χιλιάδες πολίτες και μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ανακαλύψει, να γνωρίσει και να απολαύσει πολλές φορές σε απρόσμενα σημεία της χώρας, μουσικές όλων των ειδών.

Ένα ηχηρό κάλεσμα που σας προτρέπει να αφήσετε στην άκρη τη καθημερινότητα και να αφεθείτε στους ρυθμούς της καρδιάς και στη δύναμη της μουσικής, από την Αρχαία Ολυμπία έως τη Νίσυρο, την Κοιλάδα του Αχελώου έως τα Χανιά, και από το Αργοστόλι έως την Μυτιλήνη.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής γιορτάστηκε πρώτη φορά 21 Ιουνίου πριν είκοσι χρόνια στη Γαλλία. Έκτοτε έχει διαδοθεί και γιορτάζεται κάθε τέτοια μέρα από είκοσι δύο
περίπου χώρες.

Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, τιμά την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής, & συμμετέχει με συναυλία όπου θα εμφανισθούν η Μπάντα & το Κουαρτέτο Σαξοφώνων της Φιλαρμονικής Αργοστολίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.),  στον Πεζόδρομο Π. Βαλλιάνου, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 21:00.

Η δημοτική Φιλαρμονική «Διονύσιος Λαυράγκας» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς, είναι ένα πολιτιστικό κύτταρο της πόλης μας. Ολοχρονικά παρέχει δωρεάν μουσική διδασκαλία σε παιδιά από 8 ετών και πάνω με σκοπό την μουσική και πνευματική τους καλλιέργεια. Μετέχει σε κάθε εκδήλωση του Δήμου σε λιτανείες, παρελάσεις και συναυλίες. Έχει εκπροσωπήσει επάξια τον Δήμο και εκτός Κεφαλονιάς, στο Μεσολόγγι, τη Ζάκυνθο, την Αθήνα, την Πάτρα και αλλού.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &
Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

 

Πληροφορίες
Ημερομήνια:
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019
Ώρα:
21:00
Τοποθεσία:
Πεζόδρομος Παναγή Βαλλιάνου
E-mail:
argostolitheatre@ yahoo.gr
Επικοινωνία:
2671025600
Τοποθεσία
Φωτογραφίες