Την Κυριακή Ελάτε να διασκεδάσουμε στις Μεγάλες Παρελάσεις του Καρναβαλιού στο Αργοστόλι και το Ληξούρι!!!

Στις 2.30μ.μ. θα ξεκινήσει η Παρέλαση του Καρναβαλιού στο Αργοστόλι.
Την παρέλαση θα ανοίξει ο βασιλιάς Καρνάβαλος με τη βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού και πλούσια συνοδεία από μαζορέτες, άρματα, μασκαράτες, μικρούς & μεγάλους καρναβαλιστές, performer ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, παλιάτσους. Με τον δικό τους ξεχωριστό τόνο κοντά μας, πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού που θα σκορπίσουν χρώματα, μουσική, κέφι και πολύ τρέλα στην καρδιά της πόλης και μουσική σε καρναβαλικούς ρυθμούς από τον DJ Σπύρο Στρακάτο.
Αμέσως μετά την παρέλαση στην κεντρική πλατεία : Χίλιες & Μία Φωνές, από τον ταλαντούχο Αλέξη Αλεξάνδρου, έναν εξαιρετικό τραγουδιστή που θα μας παρουσιάσει ένα μοναδικό live μουσικό πρόγραμμα, με τις πιο πετυχημένες μιμήσεις τραγουδιστών του εγχώριου μουσικού στερεώματος και θα μας οδηγήσει στο αποκορύφωμα της φετινής Αποκριάς!!!

Στις 3:30μμ θα ξεκινήσει η Κεντρική Καρναβαλική παρέλαση στο Ληξούρι με προπομπό τη Φιλαρμονική σχολή το βασιλιά Καρνάβαλο, την μυστηριώδη ξανθιά και διάσημη βασίλισσα του και ακολουθία από ξετρελαμένους και καρναβαλοχτυπημένους Ληξουριώτες.
Μετά το τέλος της παρέλασης συναυλία στην πλατεία με την μοναδική DEMY και στις 7.30μμ κάψιμο του καρνάβαλου στην παραλία.

Το βράδυ της Κυριακής 10/3 θα γίνει ο Μεγάλος Αποκριάτικος Χορός του Δήμου Κεφαλονιάς, στο κέντρο ψυχαγωγίας «ΣΤΑΤΕΡΙ» από τις 9:30μ.μ, με τη μουσική σύμπραξη των Σπύρου & Μάκη Καραβιώτη και της Κεφαλονίτισσας, Χριστίνα Ιωαννίδη.
Την βραδιά θα κλείσει, με φιλική συμμετοχή, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Τάσος Πανταζάτος.
Τραγούδια του κρασιού και του γλεντιού, βαλσάκια, ταγκό, λαϊκά, αλλά και ξένα καρναβαλικά είναι μόνο ορισμένα από τα υπέροχα τραγούδια που θα ακουστούν από τους Κεφαλονίτες καλλιτέχνες και την εξαμελή ορχήστρα τους.
Πολλές εκπλήξεις και βράβευση της καλύτερης μασκέ στολής!!!
Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε σε μια βραδιά με πολύ ξεφάντωμα, τραγούδι και χορό μέχρι το πρωί! !!! Τιμή ανά άτομο 18€ με φαγητό και ποτό. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 26710.25438 & 6974771455.

Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.