ΑΦΙΣΣΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ

Καρναβαλο-ξεφαντώνουμε στη Λειβαθώ

Έφτασε η ώρα το Καρναβάλι στη Λειβαθώ να ανοίξει και πάλι τα φτερά του. Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, η κοινότητα Μεταξάτων σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κεραμειών διοργανώνουν μια γιορτή αναγέννησης με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας. Στο Καρναβαλοχωριό που θα είναι ανοικτό από τις 11.00 στο στάδιο Κουρκουμελάτων θα βρείτε χειροτεχνίες, μουσική, χορό, σπάσιμο πινιάτων, επίσης, show από τον OSCAR, παιχνίδια με τον κλοουνάκο και τον Τόλη – Πιστόλη, αλλά και πολλές εκπλήξεις. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν χυμοί και γλυκά στα παιδιά, καθώς και καφές στους γονείς.

Ακολουθεί στις 12.30 η πρώτη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Με αφετηρία την Ελιά στα Μεταξάτα και κατάληξη στο χώρο του σταδίου Κουρκουμελάτων, η Βασίλισσα του Καρναβαλιού, άρματα, αλλά και group από καρναβαλιστές δίνουν δυναμικά το παρόν! Ακολουθούν χοροί και δρώμενα από τον Π.Σ. «το Σπάρτο» και τον Α.Ο. Φωκάτων. DJ Αχιλλέας Θωμάτος.

Η εκδήλωση γίνεται με την στήριξη της Κ.Ε.Δ.Η.ΚΕ. Σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτό το δυναμικό ξεκίνημα του καρναβαλιού και να διασκεδάσετε μαζί μας σε αυτή τη μοναδική γιορτή.

Με εκτίμηση

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Α. Πεφάνης